Radovan Stošić

Zanimanje: Mister Hrvatske
Datum rođenja: 10. decembar 1984. Zagreb, HrvatskaMister Hrvatske za 2010. godinu radi kao trener u jednoj teretani i apsolvent je Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Kaže da uživa u svom poslu. U Hrvatskoj važi za jednog od najpoželjnih momaka, a  informacija za zainteresovane devojke je: Radovan trenutno nije u vezi.

Sitnice ga usrećuju. Izuzetno ceni trud i zalaganje, pa kada se nečega lati daje celog sebe, ne štedeći se. Ljute ga tvrdoglavi ljudi, dvolični, kao i oni koji se prave pametni, a ništa ne umeju. Ljudi koji ga dobro poznaju kažu da je predobar, pošten, mada ponekad i previše emotivan. Živce će izgubiti jedino ako izgubi u sportu.

Ekipi će značiti njegov takmičarki duh u borbama, a mogu da računaju i sa njegovom spremnošću da radi sve što je potrebno kako bi lakše preživljavali. Voleo bi da pobedi, a do tog cilja vodiće ga ideja “biti i ostati svoj”. Zna da će ga nervirati foliranti koji su došli u Survivor samo da bi se “malo prošetali”.

Hoće li njegovu dobrotu i zalaganje drugi maksimalno iskoristiti ili će Radovan uspeti da im se odupre i kaže NE?


Podelite ovu vest sa drugima
Komentari (12)Add Comment
 1 2 > 
...
napisao danaya, 31. 05. 2012
Nije on prokockao šansu za finale zbog Aleksandre. Nije bio u klanu i to ga je izbacilo iz igre kao Nevena, Alex i Marka. On je najbolja osoba u čitavom Survivoru. Predobar je momak.
...
napisao just fighter for real, 30. 05. 2012
bas mi je zao ovog decka,verovatno bi stigao do finala umesto nikole ,jer je jak igrac,al uspeo je da prokocka svoju sansu zbog neke gubitnice aleksandre.jadno
...
napisao ahmose, 29. 05. 2012
Super dečko, svaka čast!
...
napisao Selmah, 17. 05. 2012
Da nemam decka zaljubila bih se u njega :-).Svaka cast,divna osoba.
...
napisao lili, 16. 05. 2012
Najbolji i najiskreniji decko. veoma naivan i velika dobrica.
...
napisao jhil, 26. 04. 2012
radovane moj si favorit
...
napisao banja luka, 14. 04. 2012
Veoma zanimljiv dečko. Kulturan, pametan, odmjeren, nenapadan. Sve k**akteristike pravog modernog dečka.
Ponekad djeluje neshvacen ili povučen, ali zbog svoje iskrenosti djeluje nesigurno. Radi se, mislim o odličnoj osobi koju bi svako pozelio za drugara ili prijatelja.
...
napisao banja luka, 14. 04. 2012
Jako dobar decko, iskren, korektan i veoma kulturan, ali je neshvacen, pa cesto izgleda izgubljen. Inteligentan i realan, stoji cvrsto na zemlji. Jako snazan lik koji djeluje iz kulisa.

...
napisao Tinna, 12. 04. 2012
Najlep je
...
napisao Jana, 09. 04. 2012
Prelepo lice,prelepo telo i prelep osmeh *____*
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy