Bekvalčeva i učesnica rijalitija Survivor Jelena Mrkić zaboravile na svađe i, u prisustvu rodbine, izljubile se na porodičnom slavlju.

 

Kristina Bekvalac, Nataša Bekvalac, Jelena Mrkić

Opširnije...

Upoznali smo je u "Survivoru" u kojem se, iako su je nazivali mazom, pokazala kao veoma borbena i istrajna. Međutim, sada nam se Maja Lena Lopatni predstavlja u jednom potpuno drugačijem svetlu.

 

Maja Lena Lopatni

Opširnije...

Pevač i učesnik rijalitija "VIP Survivor" Nikola Rokvić želi da oformi porodicu, dok njegova devojka Bojana Barović još nije spremna da se uda i da postane majka.

 

Nikola Rokvić, Bojana Barović

Opširnije...

Starleta i učesnica rijalitija "Survivor" Stanija Dobrojević često u javnosti dobija i pozitivne i negativne komentare za svoje javno eksponiranje, ali ako u nekome ima konstantu podršku za sve, to je sigurno njena porodica – mama Slavica i rođeni brat, Sani Dobrojević, koji već nekoliko meseci živi u Americi.

 

Stanija Dobrojević, Sani Dobrojević

Opširnije...

Pobednik rijalitija "VIP Survivor" Vladimir Vuksanović, mladi maneken i dečko popularne pevačice Nataše Bekvalac gostovao je u emisiji “Ja to tako” autorke i voditeljke Ivane Baltić.

 

Vlada Vuksanović

Opširnije...

Ava Karabatić, bivša učesnica rijalitija „Survivor“, otkrila da je u krevetu prava seksualna maratonka.

 

Ava Karabatić

Opširnije...

Samo na portalu Telegraf.rs pogledajte kako izgleda jedan dan poznate srpske starlete i učesnice rijalitija "Survivor" Stanije Dobrojević u Atlantik Sitiju, iz časa u čas.

 

Stanija Dobrojević

Opširnije...

U rijalitiju je Biljana Cincarević svojom fizičkom i psihičkom snagom oduševila mnoge, a posle "Survivora" nismo imali prilike da je često viđamo. Ipak, objektiv našeg fotografa primetio ju je u jednom beogradskom pozorištu, a ona je blistala.

 

Biljana Cincarević

 

Opširnije...

Brojne priče o poznatoj starleti dovele su do toga da se onjoj sklapaju i vicevi. U slučaju da vam je promakao, pogledajte kako on izgleda...

 

Stanija Dobrojević

 

Opširnije...

Otkad su započeli romansu, Nataša Bekvalac i pobednik rijalitija "VIP Survivor" Vlada Vuksanović neprekidno putuju, a ovoga puta zatekli su se u Veroni.

 

Nataša Bekvalac, Vlada Vuksanović

Opširnije...

Iako je na sva zvona najavljivala da će otvoriti školu za starlete, to se po svemu sudeći neće dogoditi, jer je učesnica rijalitija "Survivor" Stanija Dobrojević svoj život definitivno premestila “preko bare”. Naime, popularna starleta vratila se obavezama u Americi, koje je zapostavila zbog višemesečnog boravka u Srbiji.

 

Stanija Dobrojević

Opširnije...