Bekvalčeva i učesnica rijalitija Survivor Jelena Mrkić zaboravile na svađe i, u prisustvu rodbine, izljubile se na porodičnom slavlju.

 

Kristina Bekvalac, Nataša Bekvalac, Jelena MrkićLjubi je seja! Nataša Bekvalac i Jelena Mrkić pomirile su se na porodičnom slavlju i jedna drugoj oprostile teške reči i spletke. Nata je sa sestrom od tetke prekinula svaku komunikaciju kada se ova obnažena slikala za jedan muški magazin i počela da peva.

- Nataša se naljutila na Jelenu jer je smatrala da bruka porodicu golišavim slikama. Jelena je i javno izjavljivala kako ne voli nikakva poređenja s Bekvalčevom, a svađa između sestara kulminirala je kada je Nata nahvatala Daču Ikodinovića u prevari s Jeleninom najboljom drugaricom. Ipak, nedavno su, na rođendanu sestričine Teodore Šekularac, sve to zaboravile, izljubile se i izgrlile, čak su i zapevale zajedno - naglašava naš sagovornik.

Kako saznajemo, njih dve su i nakon žurke nastavile da se viđaju, pa je Mrkićka sada čest Natašin gost u Beogradu. Kako su počele da se vole, ne bi nas začudilo ako uskoro snime i duet.

Izvor: Kurir


Podelite ovu vest sa drugima
Komentari (1)Add Comment
...
napisao neverojatno, 07. 07. 2014
Mejmune se nemagi u zooloskom vrtu sta mislite gdesu

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy