Iako je na sva zvona najavljivala da će otvoriti školu za starlete, to se po svemu sudeći neće dogoditi, jer je učesnica rijalitija "Survivor" Stanija Dobrojević svoj život definitivno premestila “preko bare”. Naime, popularna starleta vratila se obavezama u Americi, koje je zapostavila zbog višemesečnog boravka u Srbiji.

 

Stanija DobrojevićČim je stigla u Atlantik Siti, Stanija se latila posla, te je odmah renovirala stan, a nakon toga posvetila se izgradnji karijere u modelingu, pa ide sa kastinga na kasting. U želji da pokaže kako je ozbiljna i istrajna u svojoj nameri, starleta je za portal “telegraf.rs” napravila mali internet dnevnik, vođen od ranih jutarnjih časova do kasno u noć, koji pruža kompletnu sliku o ispunjenom danu Dobrojevićeve.

O ludovanju po Atlantik Sitiju nema ni govora, jer je već u sedam ujutro na nogama, a leže sat vremena pre ponoći, jer joj je dan kratak zbog obaveza koje je sebi nametnula i isplanirala ih iz časa u čas. Priprema za odlazak na snimanje reklame, šminkanje, sređivanje frizure i slikanje na plaži za reklamne kampanje i kazino, zatim opuštanje i uživanje sa kolegama, treniranje i rano leganje u krevet samo su deo američkog dana koji Stanija živi. Kao što se da iz priloženih fotki zaljučiti, ludovanje i provoda ima samo u Srbiji, pa možemo da zaključimo: svuda pođi, kući dođi!

Izvor: Alo


Podelite ovu vest sa drugima
Komentari (1)Add Comment
...
napisao Djoka, 09. 07. 2013
VERUJTE MI LJUDI, VERUJTE BEZ SALE,
JA OTVARAM SKOLU ZA KUURVICE MALE.
FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy