Izabran je pobednik prvog serijala "Survivor Srbija", Rale i Edita tvrde da je nameštaljka.

 

 

Nemanja Pavlov pobedio u najekstremnijem rijaliti šou "Survivor Srbija" i osvojio 100 000 evra i najnoviji džip "Nissan Patrol". On je takođe osvojio glas publike, kao i još četiri glasa takmičara koji su sačinjavali "Veliko veće". Ognjen Janevski, Dario Ćirić i Nemanja Rosić su dobili najviše glasova za SMS pobednika, samu titulu i 10 000 evra je uzeo Nemanja.Ono što je obeležilo celu ceo izbor pobednika je teorija zavere koju su izneli Radoslav i Edita u javnost. Naime, oni tvrde da je Nemanja uspeo nekako da podmiti članove "Velikog veća" da glasaju za njega i time prekršio pravila ovog šoua. Iako nemaju nikakav dokaz za ovu tvrdnju oni su sigurni u to jer su se takmičari koji su glasali za Nemanju, još u Panami izdvojili i slavili, iako se zvanično nije znalo, niti smelo da zna ko je pobednik.Na kraju možemo da zaključimo da je "Survivor" prošao na srpski način, uz skandale i zavere. Ipak, dobio je prelaznu ocenu, jer je zaista ponudio nešto novo. Produkcija nam ostavlja da se nadamo da će druga sezona biti bar ovoliko dobra, voditelj Andrija Milošević da u buduće neće voditi uživo program, a buduci pobednik da je vredan titule "preživelog".


Podelite ovu vest sa drugima
Komentari (449)Add Comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›
...
napisao Bilja, 20. 02. 2010
OVAJ NEMANJA IZ PRVE SEZONE JE STVARNO KRETENČINA I DEBIL I SRAMOTA DA JE ON POBEDIO
...
napisao ????, 09. 12. 2009
sramoooooooota!!!!!!!!!!!
...
napisao Hrvat, 09. 12. 2009
Nikola je ispao na prijevaru, dečko ni kriv ni dužan. Svi su se počeli otkrivat iza svađe pece i višnje. Višnja je znala da ispada i upalo joj u uho nešto od peđe koji je mljeo da ni sam nije znao što. i iz čista mira skočila na nikolu tad jer je vidla tu manipulatorsku priliku. A ako je istina o namješčivanju, možda je to djelo nekog iz režije da se izbaci Nikola. Jer on je uz Klemena daleko najjači. Daleko su najspremniji i najsposobiji i vidi se da niko nema imunitet na uvjete ko oni. Ako je to dogovoreno ko će pobjedit, onda je sigurno režija imala prste u izbacivanju Nikole. Pa dečko skoro nikad nije ni pričo, više povučen i pošten. Ako to tako ispadne onda je to stvarno izrežirano, jer kad se vide te sve stvari sve je jasno.
...
napisao Hrvat, 09. 12. 2009
Ako je ovo istina ovo je sramota za srpsku produkciju. Zato i nije bilo onaj vikend emitirano jer je došlo do neočekivane situacije koju je onda produkcija mjenjala. Pa taj debil Nemanja i onaj Njegoš trebali bi se sami izbacit, jer jedino tamo manipuliraju i teorije o izbacivanju razviju. uporno žele izbacit Klemena jer vide da ne mogu protiv njega. Ako su dečki sportaši kako tvrde onda se tako ne postupa, prihvate tko je bolji. Klemen je 'DIV' po svemu za njih dvojicu. i nadam se da je produkcija i režija poštena, te da će reagirat kad će izbacivat Klemena jer će mu to ova dva debila izrežirati. Kamerman dobaci nekoj curi il aci za dogovor i onda ova dva lete, tako se to radi. Jer taj Nemanja je sramota za sportaše i za akademske građane, ako se mora namjestit i bit neko iz srbije onda neka pobjedi pošteni dečko Luka ili Nikola.
...
napisao PRAVDA, 24. 10. 2009
E CIJI LI JE SIN E PA VRLO MOCNOG ADVOKATA I TATICA UMESAO PRSTICE I OSTALO SE SAMO NAMECE
...
napisao nm, 20. 10. 2009
srpska posla
...
napisao Newena, 21. 08. 2009
Mislim da Nemanja nije zasluzio pobedu.Duka je trebao da pobedi!
...
napisao Alma, 24. 06. 2009Bas je bilo lepo i drago mije sto je Nemanja pobedio.
...
napisao ivana, 05. 04. 2009
MIslim da je Nemanja zaslužio da pobijedi.
...
napisao Kristina Jevtic, 19. 03. 2009
Survivor je zaista sjajna emisija,puna akcije i ocekivanja.Nemanja je cool i drago mi je sto je pobedio mada ja sam imala neke druge favorite za pobedu iz roke.CMOOOOK!!!
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy