Pobednik rijalitija "VIP Survivor" Vladimir Vuksanović, mladi maneken i dečko popularne pevačice Nataše Bekvalac gostovao je u emisiji “Ja to tako” autorke i voditeljke Ivane Baltić.

 

Vlada Vuksanović

 

Na pitanje kakav je bio kao srednjoškolac, Vlada Vuksanović nije imao baš čime da se pohvali.

“Bio sam užasno nestašan. Sve četiri godine srednje škole imao sam jedinicu iz vladanja. Kao glavni organizator svih nestašluka par puta sam posetio i psihologa”, otkrio je Vuksanović.

Prijatelji popularnog manekena otkrili su da ih je zapostavio od kako je u vezi sa Natašom, što njemu baš i nije prijalo kada je čuo.

“Jednostavno, nemam vremena. Treniram, završavam obaveze oko fakulteta, putujem i bavim se manekenskom karijerom. Kada imam slobodnog vremena, družim se sa prijateljima”, rekao je maneken.


Vlada je otkrio da je ‘najzaljubljeniji do sada’ i demantovao da je verio Natašu.

Ivana Baltić je ostala zatečena još jednom izjavom Vlade Vuksanovića.

“Nikad nisam imao određen tip devojke, crnokosa, plava… Zaista mi je svejedno. Bitno je da mi se svidi i to je to”, rekao je Vlada i dodao, na zaprepašćenje voditeljke: “Ti si mi se sviđala kad sam bio mlađi.”

“Stvarno?”, rekla je Ivana, kojoj su se obrazi zarumeneli.

“Što si se postidela”, upitao je Vlada, na šta je zbunjena Ivana odgovorila: “Pa malo… ovo mi se prvi put dogodilo, da mi neko to tako otvoreno kaže.”

Da li će i Nataša Bekvalac biti raspoložena kada ovo vidi?

Izvor: Smedia, Puls-online


Podelite ovu vest sa drugima
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy