Ibica, Majorka, Menorka, Turska i još mnoge druge destinacije našle su se ove godine na spisku putovanja Nataše Bekvalac, za koju se leto ne završava, pa je tako i svoj rođendan juče proslavila na plaži Niki u Sen Tropeu, a ovo zadovoljstvo joj je kao poklon pripremio njen dečko, maneken i pobednik rijalitija "VIP Survivor" Vladimir Vuksanović.

 

Nataša Bekvalac, Vlada VuksanovićKako za „Alo!” otkriva izvor blizak pevačici, Bekvalčeva i Vuksanović su u njegovoj organizaciji boravili proteklih dana u Kanu, a dan pred njen rođendan preselili su se u Sen Trope.

- Ovo je divan period za Natu, mnogo je srećna i uživa u putovanjima sa Vladom. Ovog leta stvarno su dosta putovali i, iako je unapred odlučila da sa njim proslavi svoj 32. rođendan, nije u planu imala da to bude u inostranstvu. Međutim, on je tajno kao poklon za njen rođendan organizovao putovanje i nedelju dana pre slavlja joj je samo rekao da spakuje kofere jer za nju ima iznenađenje. Najpre su otputovali u Kan do ponedeljka, kada joj je on odjednom rekao da se spakuje i da odlaze u Sen Trope. Vlada zna da Nataša obožava plaže i zbog toga je organizovao njeno rođendansko slavlje na plaži Niki, jednoj od najlepših plaža u ovom popularnom letovalištu - priča izvor i dodaje da je Natašu Bekvalac ovaj gest njenog dečka oduševio.

- Stvarno je bila srećna, javila je porodici da odlaze u Sen Trope nakratko i da je to njen rođendanski poklon od Vlade. Nije bila oduševljena toliko zbog odlaska u Sen Trope koliko zbog toga što je to bila Vladina ideja - dodao je za “Alo!” dobro obavešten izvor. A s obzirom na to da je Bekvalčeva na putu do zatvaranja broja, nismo uspeli da dođemo do njenog komentara o romantičnom rođendanskom poklonu.

Čim proslavi, vraća se da završi album!

Iako je najavila izlazak novog albuma za datum svog rođenja, Nataša Bekvalac morala je da pomeri objavljivanje CD-a, koji će završiti čim se vrati s puta, što nam je otkrio izvor blizak pevačici.

- Nataša ništa ne radi na silu i po svaku cenu, pa s obzirom na to da je mnogo vremena provela na putu, što zbog posla, što zbog odmora, nije stigla na vreme da završi album. Ona će ući u studio čim se vrati s puta i dovršiti svoj album.

Izvor: Alo


Podelite ovu vest sa drugima
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy